Onze bonen komen uit het koffiehart van Colombia: Finca San Rafael. Door de hoge bergen en vele microklimaten groeien de koffiebonen in dit koffiehart het allerbeste. Finca San Rafael wordt met liefde gerund door Gustavo Zuluaga die met zijn kinderen de derde en vierde generatie koffieboeren vormt. Finca San Rafael ligt op 1600 meter boven zeeniveau, waar de lucht ijler en koeler is. Hierdoor groeien de bessen van de koffieplant langzaam en dat zorgt er vervolgens voor dat de smaken extra tijd hebben om zich te ontwikkelen.
Elke boon heeft z’n eigen smaakprofiel, zo ook deze boon van Gustavo. We hebben voor jou een heerlijk en complex smaakprofiel uitgezocht. De boon heeft het zoete van chocolade en honing, maar ook het frisse van sinaasappel. Door de complexiteit is deze boon lekker of je hem nou als espresso of cappuccino drinkt. Kom jij onze koffie proeven?
De koffie die je drinkt bij het Brood Atelier komt van de lokale branderij Little Roastery. Little Roastery brandt met passie, liefde en nieuwsgierigheid onze en andere bonen. Doordat we samen met Little Roastery met zorg onze bonen hebben uitgekozen, weet jij dat je eerlijke en écht lekkere koffie drinkt!